QUI SÓC I QUÈ FAIG?

El meu nom és Mo i sóc diplomada especialista en pedagogia terapèutica, a més a més tinc formación en:

 • Orientació Educativa i Psicopedagògica
 • Neuropsicologia
 • Psicologia Infantil i Familiar
 • Assessoria en lactància materna
 • Neurociència del Son Infantil i les seves implicacions en la pràctica i en l’assessoria a famílies
 • Intel·ligència emocional
 • Programació Neurolingüística (PNL)
 • Mediació i resolució de conflictes
 • Mindfulness per regular emocions (Programa Intel·ligència Emocional Plena)
 • Habilitats i Competències del coaching
 • Auxiliar d’infermeria

Mamà lactant des de l’estiu del 2010, apassionada dels animals i d’una alimentació sana, natural i bàsicament veg(etari)ana. Defenso el dret dels infants a educar-se i viure segons la seva naturalesa mitjançant el propi aprenentatge i llibertat.

La filosofia d’aquest blog suposa educar per viure feliç, des de la criança respectuosa, l’afecte, l’aferrament, la tendresa, la comprensió, el contacte, l’afecte i sobretot des de l’amor incondicional.

El meu treball és mostrar-vos que, abans de res, vosaltres sou els millors mares i pares que els vostres fills puguin tenir, que sou capaços de superar qualsevol tipus de conflicte en família i normalitzar aquestes situacions, sempre tenint en compte que cada mare i pare fa el que considera millor per al seu fill.

Encara que moltes vegades haguem de treure capes i capes de condicionaments, estereotips i prejudicis entorn la criança per despertar el sentit comú, fer-vos recordar el que la societat us ha fet oblidar i poder ajudar als infants a través de vosaltres.

En aquesta blog trobareu articles, estudis, investigacions i assessorar-vos online sobre diferents temes relacionats amb el benestar infantil. S’anirà introduint informació i trobareu recursos per afrontar les diferents dificultats educatives i familiars.

Jo somio amb una educació millor per als infants, en un món en el qual puguin créixer lliures de càstigs i humiliacions, ple d’amor i llibertat, on puguin decidir què ser i com ser, amb la mínima intervenció dels adults: la de guiar-los i oferir-los recursos perquè puguin SER FELIÇOS.

No podria començar aquest projecte sense agrair als meus amors la seva ajuda i suport…

A la meva mama…aquesta gran professional de la informàtica, autodidacta i dona atemporal capaç de crear una web des del no-res, de la qual estic tremendament orgullosa. Gràcies mamà per fer possible que comenci un somni, per creure en el meu i treballar dur, dia després de dia, nit després de nit,…això no seria possible sense tu.

Al meu amor Toni…per creure en el meu des del principi i fer créixer el meu entusiasme i motivació amb cadascuna de les seves paraules d’alè, gestos i mirades. Gràcies Toni pel teu suport, la teva paciència i per les teves “tot anirà bé” que m’han ajudat a seguir endavant i no tirar la tovallola.

Als meus fills Llum i Otger…que m’ensenyen més del que puc ensenyar-los jo a ells i que a cada moment que passo al seu costat em fan sentir la millor mare del món.