FORMACIÓ I ESCOLA DE CRIANÇA

L’educació familiar és un dels pilars de Projecte Família i a partir dels cursos, tallers familiars, xerrades, conferències, activitats, jornades, etc. .que es realitzen, es proporcionen recursos i eines per poder abordar les dificultats a l’entorn familiar.

Triar quin camí prendre estant informats i actuar de forma natural i normalitzada davant de l’educació i criança facilitant un espai per acompanyar els processos familiars afavorint les dinàmiques de grup en un clima de diàleg, cooperació i respecte.

Donem especial importància a les experiències i vivències de cada família assistent i a la seva situació actual, promovent i potenciant la criança intuïtiva, conscient i respectuosa, per que propicia el desenvolupament natural del nen i permet els seus ritmes naturals de creixement i aprenentatge, tenint en compte la importància dels seus sentiments i emocions, tant a nivell físic com psicològic adequats a la seva edat.

Des d’un enfoc gestàltic, ajudem als pares a conèixer-se a sí mateixos per a que puguin conèixer, guiar, educar i criar als seus fills autònomament, ja que son els millors pares que els seus fills puguin tenir. Com a humanitat tenim el llegat més important, la tasca més transcendental: la de criar als nostres fills per un món millor, i moltes vegades haurem de protegir-los de l’exterior per evitar que s’intervingui en el seu desenvolupament i ritmes naturals. El primer pas es estimar-los incondicionalment.

Una bona educació comença en una bona abraçada, has abraçat avui al teu fill?

Informa’t de les properes formacions!

VOLS QUE VINGUI AL TEU CENTRE A FER UN TALLER FAMILIAR, CURS O XERRADA?

Descarrega aquí la meva proposta formativa d’aquest any per centres educatius, CAPS…

PROPOSTA FORMATIVA