Política d'ús i privacitat

Per poder fer servir el teu blog és necessari que sàpigues com funciona i quines són les limitacions d’aquest. En aquesta pàgina t’exposem la política d’ús i privacitat que tant han d’acceptar els bloguers com els propis administradors d’ElMeu.blog.

Condicions d’ús

Els blogs creats amb la plataforma ElMeu.blog són propietat exclusiva dels seus creadors, i l’ús que se li faci serà responsabilitat única i exclusivament del seu creador o creadors del blog. De la mateixa manera: els arxius emmagatzemats a ElMeu.blog són propietat exclusiva del seu propietari, i ElMeu.blog no hi té cap relació o responsabilitat respecte del contingut dels mateixos. Cas de ser requerida aquesta entitat per les autoritats competents per a la eliminació d’algun contingut per vulnerar la legislació vigent, aquests seran eliminats sense necessitat de consentiment del seu titular ni notificació prèvia.

Està prohibit publicar continguts il·legals penats i penalitzats per la llei vigent espanyola. La responsabilitat de la publicació d’aquests continguts recaurà en el bloguer que els comparteix.

L’ús dels blogs de ElMeu.blog amb la finalitat única de posicionar i crear estratègies SEO per a terceres webs està completament prohibit i suposa l’eliminació immediata i sense previ avís del blog infractor.

La publicació de contingut eròtic o apte només per a majors d’edat està permès però amb l’obligació de posar un missatge visible en el blog avisant d’aquests continguts.

ElMeu.blog es reserva el dret d’afegir publicitat als blogs per tal d’obtenir ingressos per mantenir la plataforma.

Privacitat

Si veieu que algun dels arxius emmagatzemats a ElMeu.blog vulneren els drets d’autor, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: suport@elmeu.blog.

Les Dades Personals recollides a ElMeu.blog seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers encriptats, sent aquesta entitat titular i responsable del seus fitxers. Les dades NO son ni seran cedides ni venudes a cap altre empresa aliena a ElMeu.blog. Si vol modificar o suprimir alguna de les dades existents, només cal posar-se en contacte amb suport@elmeu.blog i les mateixes es suprimiran o modificaran en un breu termini de temps.

ElMeu.blog no forma part de WordPress ni de cap altra empresa o institució esmentada a www.elmeu.blog. ElMeu.blog forma part d’InformatiCat, una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de fomentar l’ús del català a Internet, promovent la creació de blogs i continguts de qualitat en llengua catalana.

Última modificació: 10/07/2017

Dubtes?

suport@elmeu.blog