Wat zijn precies Navigate Tri-Star of zelfs 3-Star Horloges?

Orient’s Tri-Star, of misschien wel het 3-sterrenassortiment, kan een in de prijsklasse onderscheiden geprogrammeerde horloges zijn. Ze zijn gemaakt om altijd betaalbaar en betrouwbaar te zijn. Deze pijlers van het assortiment zijn eenvoudig. Je horloges moeten slim zijn ontworpen, van goede topkwaliteit zijn en netjes worden opgeladen. Vrijwel alle horloges binnen de variëteit worden meestal aangedreven door geprogrammeerde bewegingen.
Je TriStar-collectie wordt sinds de jaren 70 gegeven – waardoor het assortiment bijna vijftig is. Het superstar-logo-ontwerp was geschikt voor Navigate-horloges gezien de jaren vijftig, maar vanwege een nieuw specifiek geschetst assortiment, begint het verhaal vele jaren later.

De specifieke jaren zeventig waren een moeilijkheid voor die horlogesector, aangezien kwartstechniek een uitdaging begon te worden, samen met de vervanging van klassieke fysieke horloges. Verschillende merken brokkelden af, vooral bij inspanning. De Japanner, bekend van Navigate, was niet immuun voor deze aanpassingen.
Uw standaardoptie voor replica horloges kopen was om de nieuwste bewegingen op batterijen te omarmen. Waarom doe je dat niet? We hielden meer betaalbaar en veel nauwkeuriger in vergelijking met hun gemechaniseerde concurrenten. Op dit punt is Orient bezig met het plannen van hun eigen interne verhuizingen voor het grootste deel van twee decennia.
Orient benaderde de kwestie op een andere manier.


Ze zullen de activiteit vestigen van het ontwikkelen van gemechaniseerde horloges die concurrerend kunnen blijven met dezelfde prijs als nieuwe typen op batterijen. Ze dachten dat er duidelijk een internationale vraag was naar zeer goedkope mechanische horloges. Vooral in de derde wereld, waar batterijpakketten niet goedkoop en gemakkelijk te vinden waren, merkten ze de behoefte aan betrouwbare hardware-horloges. Ze zouden tegen lage kosten gaan kosten in plaats van de meerprijs van normale aanpassingen aan het batterijpakket.
Dit brengt ons bij het eigenlijke ethos van het assortiment. Kostenbesparende horloges die een geavanceerd niveau behouden wat betreft topkwaliteit en ze zijn prachtig gemaakt – eenvoudigweg aangeduid door ongeveer drie beroemdheden rond de wijzerplaat. Over het algemeen is het assortiment afhankelijk van kostuums en ook van informele horloges, waarbij veel ontwerpen relatief eenvoudig worden – toch bestaan ​​er verschillende kleurrijke soorten.
Naar welk publicatieblad concurreren de specifieke Navigate Three of meer Star-horloges?
Orient was niet alleen van plan om zijn horloge-gewoonten te behouden. Veel van de Zwitserse luxemerken konden de werkelijke kwartsstorm doorstaan, ook al waren er uiteindelijk enkele voor u verspreid naar Swatch, een van de vele grote ontvangers van de kwartstrend.

In het midden van de quartzhorloge-sector was de andere Japanse merknaam Seiko, die het allereerste quarta-uurwerkhorloge lanceerde. Net als Orient bleef Seiko fysieke horloges maken. Zijn of haar Seiko Een paar regels zijn een directe tegenstander op de TriStar-horloges. Net als de collectie van Orient, is de specifieke Seiko 5-serie ontworpen om te voldoen aan de minimumnormen voor betaalbare replica horloges met automatische acties op hun primaire basis (veel meer hier).
In de hele Russische federatie heeft Vostok bovendien consequent kosteneffectieve gemechaniseerde horloges geproduceerd. Om verschillende redenen hebben Ruskies horlogemakers zowel kosten als betrouwbaarheid centraal gesteld in hun serie. In de kwestie van de Vostok, het creëren van ongekunstelde, bomvrije duikhorloges (veel meer de volgende en de volgende – http://www.replicakopen.com).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *