Tristesa

[aesop_image force_fullwidth=”off” lightbox=”off” captionposition=”left” align=”center” imgwidth=”800px” img=”https://elmeu.blog/elblog/wp-content/uploads/sites/23/2017/08/Atac_BCN_xxss.png”]

Qui anava a dir que dos setmanes després del llançament d’ElMeu.blog anàvem a viure uns dies tant tristos. Després de les últimes notícies ens volem solidaritzar tant amb les famílies com amb les víctimes dels atemptats de les últimes hores. 

Amb aquesta entrada no volem parlar d’ElMeu.blog, sinó que volem homenatjar tant a les víctimes com a tota la gent que ha obert els seus cors i ha ajudat amb tot el que ha pogut a la gent que en aquells moments estava per la zona de l’atac. Tant de bo mai haguessin ocorregut aquests fets, però per sort per molt mal que facin, la resposta de la gent sempre serà més amable i amb més solidaritat que el dolor que hagin pogut causar els atacants.

Som territori de pau i convivència i aquest article va per tota la gent que ha col·laborat d’una manera o altra per a que la humanitat torni al seu lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *