Tristesa

Atac_BCN_xxss

Qui anava a dir que dos setmanes després del llançament d’ElMeu.blog anàvem a viure uns dies tant tristos. Després de les últimes notícies ens volem solidaritzar tant amb les famílies com amb les víctimes dels atemptats de les últimes hores. 

Amb aquesta entrada no volem parlar d’ElMeu.blog, sinó que volem homenatjar tant a les víctimes com a tota la gent que ha obert els seus cors i ha ajudat amb tot el que ha pogut a la gent que en aquells moments estava per la zona de l’atac. Tant de bo mai haguessin ocorregut aquests fets, però per sort per molt mal que facin, la resposta de la gent sempre serà més amable i amb més solidaritat que el dolor que hagin pogut causar els atacants.

Som territori de pau i convivència i aquest article va per tota la gent que ha col·laborat d’una manera o altra per a que la humanitat torni al seu lloc.

Dia 0 d’ElMeu.blog

Avui 10 d’agost de 2017 -en mig de les vacances a per molts- neix una plataforma petita i humil però amb potència per menjar-se el món i oferir als catalans una nova experiència creant blogs. 

En aquest blog anirem publicant les millores que vagi rebent la plataforma i les novetats amb les que es podran beneficiar els usuaris. Però també volem promocionar els blogs interns, aquells amb un contingut diferent o els quals es mereixin un reconeixement. 

Esperem que us apassioni el vostre blog tant com a nosaltres crear la plataforma. Benvingut/da a ElMeu.blog.