La jornada sobre Palmira Jaquetti, posposada

El proper dimecres 21 d’octubre, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili i sota la organització de la Càtedra Josep Baixeras d’aquest mateix centre, havia de tenir lloc una jornada sobre Palmira Jaquetti i Isant, etnològa, musicòloga i poetessa originària de la Seu d’Urgell que va tenir un lligam molt intens a la Vall d’Aran i que no només va recollir materials orals en aquesta comarca occitana, sinó que va dedicar diverses produccions de tipus lingüístic a l’aranès. A causa de la situació sanitària aquesta jornada, en la qual per primer cop s’havia de tenir en compte l’interès de Jaquetti per l’occità, ha hagut de ser posposada. La nova data serà fixada en funció de l’evolució de la pandèmia. Per ara, podeu consultar-ne els continguts en aquest enllaç: https://cultura.gencat.cat/ca/temes/commemoracions/2020/anypalmirajaquetti/detalls/activitat/2020-10-21-urv-jornades

Palmira Jaquetti va nàixer el 21 de setembre de 1895. El Departament de la Cultura de la Generalitat de Catalunya impulsa, arran del que hauria estat el seu vint-i-cinquè aniversari, un Any Palmira Jaquetti amb diverses activitats que posen en valor la tasca d’aquesta urgellenca de naixement i aranesa d’adopció, que podreu trobar en la pàgina institucional següent: https://cultura.gencat.cat/ca/temes/commemoracions/2020/anypalmirajaquetti/inici/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *