Homenatge institucional a Robèrt Lafont

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya ha decidit cloure l’any Robèrt Lafont, dedicat a donar a conèixer i transmetre l’obra de l’intel·lectual occità, amb un homenatge institucional a Robèrt Lafont. Aquest acte, celebrat el 4 de desembre de 2019 al Palau de la Generalitat, va comptar amb la presència de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, el síndic d’Aran, Francés Boya, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; a més de les intervencions de Benjamin Assié, director del CIRDÒC, i d’Aitor Carrera, director de la Càtedra d’Estudis Occitans, que van destacar l’herència literària i militant de l’occitanista, així com el seu polifacetisme, que el converteix, en termes de Carrera, en l’«occitanista total».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *