Conferència de Patric Sauzet amb motiu de l’Any Robèrt Lafont

El 27 de setembre, Patric Sauzet, professor de la Universitat de Tolosa, va impartir una conferència amb el títol «Mès enllà de la diglòssia, la llengua occitana». L’acte, coorganitzat entre la Universitat de Barcelona i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, consistia en la primera sessió del curs 2019/2020 del Seminari de sociolingüística i política lingüística, del CUSC, i alhora s’emmarcava i servia de tret de sortida a la commemoració l’any 2019 de l’Any Robèrt Lafont. A més de Sauzet, hi van intervindre Meritxell Blasco, com a representant del Deganat de la Facultat de Filologia i Comunicació; Ester Franquesa, Directora General de Política Lingüística; F. Xavier Vila, Director del CUSC-UB; i Aitor Carrera, Director de la Càtedra d’Estudis Occitans de la Universitat de Lleida, qui es va encarregar de la presentació del ponent.

Seminari del CUSC, UB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *