Arriba un nou intercanvi entre la Universitat de Lleida i la Universitat de Tolosa – Joan Jaurés

Els propers dies 21, 22 i 23 de maig la Universitat de Lleida acollirà novament estudiants i professors de filologia occitana, d’acord amb el conveni de col·laboració que hi ha entre aquests dos centres universitaris. Durant tres dies, diverses activitats acadèmiques però també de lleure tindran lloc en el marc de la universitat o de la ciutat de Lleida. Serà l’ocasió, per altra banda, perquè els estudiants lleidatans no només acullin estudiants occitans, sinó perquè rebin diverses sessions impartides per professors de la capital d’Occitània. Aquestes sessions aniran a càrrec dels professors Joèla Ginestet, Jacme Gourc i Patric Sauzet. Igualment, occitans i tolosans podran assistir a una conferència de Xavier Moral (de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya) i, en el cas dels estudiants occitans, assistir a un curs específic sobre Salvador Espriu impartit pel professor Joan Ramon Veny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *