Setmana Culturau del Conselh Generau d’Aran

Durant la primera setmana de juliol dos professors de la Càtedra d’Estudis Occitans van participar en la Setmana Culturau del Conselh Generau d’Aran. Aquesta setmana, que comptava amb tota mena de conferències sobre aspectes diversos relacionats amb la Vall d’Aran i la seua llengua, va tenir lloc de l’1 al 5 de juliol. Aitor Carrera i Jordi Suïls van encarregar-se d’impartir deu hores de perfeccionament en aranès, adreçat a persones interessades a obtenir un grau de coneixement superior al del nivell C del Conselh Generau d’Aran. Aquesta formació era en certa manera una continuació de la que aquests mateixos professors van impartir l’any passat a Les, aproximadament per les mateixes dates, amb un públic format exclusivament per professionals aranesos de l’ensenyament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *