Professors de la Càtedra participen en la formació dels mestres de la Vall d’Aran

Durant aquest primera setmana de juliol conclourà un cicle de sessions adreçades a mestres de la Vall d’Aran que, organitzades des del Conselh Generau d’Aran, persegueixen d’intensificar la formació sobre la llengua occitana dels professionals de l’ensenyament d’aquella comarca gascona. Dos professors adscrits a la Càtedra d’Estudis Occitans s’encarregaran de dues d’aquestes sessions. De cinc hores cadascuna, seran impartides a la localitat de Les, al Baish Aran.

Aquest dilluns 2 de juliol serà el torn de Jordi Suïls, que s’encarregarà de fer una miscel·lània d’algunes qüestions de morfosintaxi aranesa. Posteriorment, el proper dimecres 4 de juliol el director de la Càtedra, Aitor Carrera, s’encarregarà dels principals problemes de correcció i de codificació de l’aranès actual en els àmbits gràfic, morfosintàctic i lexical. Aquesta intervenció tancarà aquest cicle de sessions formatives adreçades als mestres aranesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *