Presentació

Antoni Maroto, comunicador especialitzat en medicina i ciències afins.Em dic Antoni Chaim Maroto, treballo com a comunicador especialitzat en medicina i ciències afins i vull fer servir aquesta primera publicació per presentar-me i que em conegueu millor:

Com que ja fa temps que em dedico a la creació de contingut en anglès i en castellà, he decidit que ja era hora de fer-ho en català.

De fet, l’any passat vaig crear un blog per escriure en català. Malauradament, el sistema va restar desactivar durant mesos a causa d’un atac informàtic. I encara no he pogut recuperar l’accés, per la qual cosa he triat començar de nou en aquesta plataforma.

La meva carrera professional va començar l’any 2004. A més, treballo com a autònom des que vaig llicenciar-me en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2010.

L’any 2016 vaig marxar de Catalunya per a anar a viure als Estats Units. Des d’aleshores, m’he especialitzat en redacció i traducció mèdica.

MÉS: Qui sóc?

El meu objectiu és garantir que la informació destinada a clients, empreses, pacients i professionals dels sectors sanitari i farmacèutic sigui accessibleclara i inclusiva.

En l’actualitat, sóc ciutadà estatunidenc i resideixo a Salt Lake City (Utah), però no oblidaré mai les meves arrels catalanes. Tot i que aquí faig feina majoritàriament en anglès i castellà, estic disponible per a col·laborar amb projectes de redacció i traducció al català com a comunicador especialitzat en medicina i ciències afins.

PENSA-HI:

Amb mi, us podríeu estalviar temps. A l’hora d’anar a casa després d’un dia de feina a Catalunya, jo encara tindria tot el dia per treballar en encàrrecs i tenir-los enllestits l’endemà, gràcies a la diferència horària.

Si voleu posar-vos en contacte amb mi, envieu-me un correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *